Mökki Pyhällä – Katso vuokramökkimme

Mökki Pyhällä – se paras tapa majoittua Lapissa!

Pyhäkodin 4 asunnon lisäksi hallinnoimme useita mökkejä Pyhän alueella. Täältä löydät kaikki vuokraamamme mökit.

  1. Jänkäkolo

    Pinta-ala: 61m2

    Tervetuloa Pyhäkoti Jänkäkoloon! Jänkäkolo on kotisi Lapissa. Oma turvallinen, huoleton ja kodikas mökkisi. Juuri mitä seuraavalta lomaltasi haluat! Jänkäkolo pähkinänkuoressa:… Lue lisää

Miksi valita mökki eikä hotellia?

Vaikka hotellit ovat ihania, on vuokramökissä sitä Lapin aitoa tunnelmaa. Voit mennä ja tulla miten haluat, pääset halutessasi kokkaamaan ja saunassakaan ei ole muita häiritsemässä.

Mökki tarjoaa sinulle yksityisyyttä ja tunnelmaa, joita et hotellista vain yksinkertaisesti löydä.

Lisäksi mökin vuokraus Pyhältä on helppoa! Voit tällä hetkellä varata mökkejämme ja huoneistojamme esimerkiksi Booking.com:n, AirBnB:n ja Pyhäbookingin kautta sekä lähettämällä meille sähköpostia ja tiedustelemalla varaustilannettamme.

Miten saan avaimet?

Tällä hetkellä sovimme avainten noudosta erikseen jokaisen varauksen kohdalla. Venla toimittaa avaimet teille sovittuun aikaan sovittuun paikkaan Pyhän alueella (puhelinnumero +358 50 546 9476).

Saako mökkeihin ottaa mukaan lemmikkejä?

Riippuu lemmikistä. Vielä tällä hetkellä pyydämme teitä olemaan sähköpostilla meihin yhteydessä ja sopimaan lemmikeistä erikseen.

Kuuluuko vuokramökin hintaan myös siivous?

Mökin hintaan ei kuulu isoa loppusiivousta. Toki katsomme, että paikat ovat kunnossa ennen seuraavia vierailijoita, mutta sinun tulee kuitenkin itse pestä astiat ja tyhjentää astianpesukone, laittaa huonekalut ja tavarat niiden omille paikoilleen, viedä roskat ja tuhkat pois sekä poistaa liinavaatteet sängyistä.

Huomaathan siis, että loman aikana sinun tulee itse pitää mökki siistinä ja huolehtia siitä, että huoneiston käytöstä ei aiheudu vahinkoja.

Mikäli mökki tarvitsee isomman siivouksen teidän jäljiltänne, joudumme ikävä kyllä veloittamaan tästä 65€ kerta. Pidä siis paikat siistinä!

Vuokraa mökki Pyhältä!

Tervetuloa nauttimaan Pyhätunturin ja Pyhä-Luoston kansallispuiston kauniista maisemista, mahtavista laskettelurinteistä ja hyvin hoidetuista hiihtoladuista. Varaa siis mökki tai vuokra-asunto kauttamme ja nauti Lapin tunnelmasta mihin vuodenaikaan tahansa!

Puhelinnumero

+358 50 546 9476 / Venla Reitti

Osoite

Lampionkuru 7, 98530 Pelkosenniemi

Sähköposti

[email protected]