Mökit Pyhällä & Luostolla – Katso vuokramökkimme

Mökki Pyhällä tai Luostolla – se paras tapa majoittua Lapissa!

Pyhäkodin neljän asunnon lisäksi hallinnoimme useita mökkejä Pyhän ja Luoston alueella. Täältä löydät kaikki vuokraamamme mökit.

 1. Jänkäkolo

  Pinta-ala: 61m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Jänkäkoloon! Jänkäkolo on kotisi Lapissa. Oma turvallinen, huoleton ja kodikas mökkisi. Juuri mitä seuraavalta lomaltasi haluat! Jänkäkolo pähkinänkuoressa:… Lue lisää

 2. Laavu 13

  Pinta-ala: m2

  Tervetuloa Laavu- mökkeihin Pyhätunturille! Laavu 13 on 110 neliön kokoinen, ja se majoittaa tarpeen tullen jopa 12 henkeä. Kaikki mukavuudet… Lue lisää

 3. Laavu 15

  Pinta-ala: m2

  Tervetuloa Laavu- mökkeihin Pyhätunturille! Laavu 15 on 110 neliön kokoinen, ja se majoittaa tarpeen tullen jopa 12 henkeä. Kaikki mukavuudet… Lue lisää

 4. Luostokoti Joutsen

  Pinta-ala: 80m2

  Tervetuloa Luostokoti Joutseneen! Luoston laaja latuverkosto, hienot laskettelurinteet, vierailu ametistikaivoksessa ja monet muut alueen nähtävyydet ja saatavilla olevat palvelut luovat… Lue lisää

Miksi valita mökki eikä hotellia?

Vaikka hotellit ovat ihania, on vuokramökissä sitä Lapin aitoa tunnelmaa. Voit mennä ja tulla miten haluat, pääset halutessasi kokkaamaan ja saunassakaan ei ole muita häiritsemässä.

Mökki tarjoaa sinulle yksityisyyttä ja tunnelmaa, joita et hotellista vain yksinkertaisesti löydä. Istut tulen äärellä vaimosi tai miehesi, poikaystäväsi tai tyttöystäväsi, kavereidesi tai lastesi kanssa. Katsotte televisiosta suosikkiohjelmaanne. Takka räiskyy iloisesti vierellänne. Ilta alkaa hämärtyä ja nautitte ihanan rauhallisen illallisen. Nukutte yönne sikeästi ja aamulla suuntaatte hiihtoladuille, rinteeseen tai vaikkapa patikkapoluille!

Vaikka hotellin huolettomuus vetoaa osaan Lapin matkaajista, on oman huoneiston tuoma rauha ja käytännöllisyys mielestämme parasta mitä Pyhätunturilla on tarjota. Nautit luonnonkauniista tunturimaisemasta omassa rauhassa. Täydellisesti rentoutuen.

Lisäksi mökin vuokraus Pyhältä ja Luostolta on helppoa! Voit tällä hetkellä varata mökkejämme ja huoneistojamme netistä esimerkiksi Booking.com:n, AirBnB:n ja Pyhäbookingin kautta sekä lähettämällä meille sähköpostia ja tiedustelemalla varaustilannettamme.

Jos haluat majoittua Pyhällä isommalla ryhmällä, suosittelemme katsomaan Pyhäkoti-kokonaisuutemme. Pyhäkoti koostuu 4 eri asunnosta, jotka sijaitsevat samassa mökissä. Voit kätevästi vuokrata vaikka kaikki isommalle porukalle!

Tutustu huoneistoihimme ja varaa majoitus Pyhätunturilla edullisesti ja helposti!

Miten saan avaimet?

Avaimet toimitetaan turvalliseen koodiboksiin, jonka tiedot ja PIN-koodin saat varauksen yhteydessä. Voit siis itse hakea avaimet saapuessasi kohteeseen.

Saako mökkeihin ottaa mukaan lemmikkejä?

Riippuu lemmikistä. Vielä tällä hetkellä pyydämme teitä olemaan sähköpostilla meihin yhteydessä ja sopimaan lemmikeistä erikseen.

Kuuluuko vuokramökin hintaan myös siivous?

Mökin hintaan ei kuulu isoa loppusiivousta. Toki katsomme, että paikat ovat kunnossa ennen seuraavia vierailijoita, mutta sinun tulee kuitenkin itse pestä astiat ja tyhjentää astianpesukone, laittaa huonekalut ja tavarat niiden omille paikoilleen, viedä roskat ja tuhkat pois sekä poistaa liinavaatteet sängyistä.

Huomaathan siis, että loman aikana sinun tulee itse pitää mökki siistinä ja huolehtia siitä, että huoneiston käytöstä ei aiheudu vahinkoja.

Mikäli mökki tarvitsee isomman siivouksen teidän jäljiltänne, joudumme ikävä kyllä veloittamaan tästä 65€ kerta. Pidä siis paikat siistinä!

Miksi Pyhä?

Pyhä on rauhallinen, mutta monipuolinen laskettelukeskus Pyhätunturilla. Harrastusmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä riittää koko perheelle aina 14 upeasta laskettelurinteesta ja lähes loppumattomista hiihtoladuista melontaan, uintiin, kalastukseen ja maastopyöräilyyn asti. Vähän vauhdikkaampaa menoa kaipaavat voivat suunnata esim. jääkartingiin ja jääkiipeilyyn.

Kaikki tarvitsemasi palvelut ovat kätevästi lähellä!

Pyhä-Luoston kansallispuiston upeat maisemat lumoavat niin kehon kuin sielunkin! Siksi mekin vietämme kansallispuiston maisemissa lomamme!

Miksi Luosto?

Luosto tunnetaan tunnelmastaan! Alueella on runsaasti hiihtomajoja, kelomökkejä ja koskematonta luontoa. Täällä, jos missä, pääset Lapin tunnelmaan!

Upea 150 kilometrin latuverkosto levittäytyy Pyhä-Luoston kansallispuistoon! Latuja löytyy kaikille aina aloittelijoista koviin kilpahiihtäjiin asti. Lisäksi loistavat SkiBussit antavat reitinvalintaan lisää mahdollisuuksia: hiihdä toiseen suuntaan ja ota bussi takaisin!

Lisäksi Luostolla on kaksi eri hiihtokeskusta: Luosto Ski ja Perhe-Luosto. Luosto Skistä löydät 7 rinnettä ja loistavat mahdollisuudet offpiste-laskuun. Perhe-Luosto on noin 10 kilometrin päässä Luoston keskuksesta ja koostuu 4 rinteestä sekä erillisestä street-alueesta. Perhe-Luostossa käytössäsi on myös kahvila-ravintola ja välinevuokraamo.

Upeiden urheilumahdollisuuksien ja luonnon lisäksi löydät alueelta kaikki tarvitsemasi palvelut!

Miten saapua Pyhälle tai Luostolle?

 • Autolla – moni valitsee lähteä Lappiin omalla autolla. Ja miksipä ei? Oma auto tarjoaa vapautta niin matkantekoon kuin itse loman viettämiseenkin.
 • Lentäen – Lähin lentokenttä on Rovaniemi, jonne voit lentää Finnairin tai Norwegianin lennoilla. Rovaniemeltä lentokenttäbussin matka Pyhälle kesää noin 90 minuuttia. Voit lentää myös Kittilään, josta jatkoyhteys kestää noin 1 tunnin ja 50 minuuttia.
 • Junalla – Voit ottaa junan joko Rovaniemelle tai Kemijärvelle. Näiltä asemilta otat linja-auton Pyhälle tai Luostolle. SkiBus-kuljetus toimii aina junavuorojen yhteydessä.
  SkiBus Rovaniemeltä – Rovaniemeltä kulkee erillinen SkiBus Pyhälle kesällä kaksi ja talvella neljä kertaa päivässä.
 • Bussilla – Suoria reittejä esimerkiksi etelästä ei ole, joten ota linja-auto ensin Rovaniemelle ja jatka sitten matkaa yllä mainitulla SkiBus-yhteydellä.

Vuokraa mökki Pyhältä tai Luostolta!

Tervetuloa nauttimaan Pyhätunturin ja Pyhä-Luoston kansallispuiston kauniista maisemista, mahtavista laskettelurinteistä ja hyvin hoidetuista hiihtoladuista. Varaa siis mökki tai vuokra-asunto kauttamme ja nauti Lapin tunnelmasta mihin vuodenaikaan tahansa!

Puhelinnumero

+358 50 546 9476 / Venla Reitti

Osoite

Lampionkuru 7, 98530 Pelkosenniemi

Sähköposti

[email protected]