Husky- ja Samojediajelut

Arctic Husky Farm

Huskyvaljakolla ajelu on mielestämme loistavat keino tutustua alueen luontoon ja paikalliseen, historialliseen elämänmenoon. Tätä suosittelemme tietysti erityisesti koiraihmisille. Saat kokea tavan,  jolla esi-isämme matkustivat pitkiäkin matkoja lumisessa erämaassa. Kylmä viima puree kasvojasi, kun viistät läpi lumisen maiseman karvaisten Husky-ystäviemme vetämässä reessä. Se on maaginen tunne. Huskyajelut sopivat kaikenikäisille. 

Huskyt on jalostettu niiden ystäväksi, jotka matkustavat pitkiä matkoja, minkä vuoksi niiden kestävyyskunto ja vetovietti ovat omaa luokkaansa. Huskyt ovat myös ystävällisiä ja leikkisiä koiria, jotka mielellään viettävät aikaa ihmisten kanssa. Huskyajelu on yksi parhaista tavoista kokea pohjoisen luonto luonnollisella tavalla.

Arctic Husky Farm on Pyhä-Luoston ainoa Huskyfarmi. Se majoittaa 140 Alaskan- ja 30 Siperianhuskya ja sijaitsee 10-minuutin ajomatkan päässä sekä Pyhän että Luoston tuntureilta ja se tarjoaa on eri pituisia Huskyajeluita.

Pääset parhaiten perille omalla autolla tai käyttämällä jotakin Pyhä-Luoston alueen palveluntarjoajista, jotka järjestävät moottorikelkkasafareita sekä kuljetuksia farmille.

Lisätietoja ja varaukset nettisivuilta:

http://www.huskysafaris.com/fi/etusivu.php

Yhteystiedot:
Luostontie 1160, 98530 Pelkosenniemi,
E-mail: [email protected]
Phone: +358 400 272 714

 

Luminenä Resort

Mikäli pidät vieläkin karvaisemmista ja valkoisemmista koirista, saattavat Samojedit olla sinua varten. Samojedit ovat erittäin ystävällinen, avoin, sosiaalinen ja leikkisä koirarotu. Samanaikaisesti niillä on kova vetovietti.

Samojedikoirat ovat saaneet nimensä Samojediheimosta, joka asuu pohjoisella Venäjällä ja Siperiassa. Samojedit käyttivät koiriaan metsästykseen ja reen vetämiseen. Koirat elivät hyvin lähellä isäntiään tarjoten heille lämpöä ja turvaa.

Luminenä Resortissa on työssä 20 rekikoiraa ja yksi eläkeläiskoira. Luminenä tarjoaa rekisafareita lyhyistä kokeiluista 15 kilometrin pituisiin retkiin. 

Voit varata kierroksen osoitteesta [email protected]

Osoite:
Pyhätunturintie 1334, 98530 Pyhätunturi, 

Puhelinnumero:
+358(0)400636754

Sähköposti:
[email protected]

Lisätietoja:
www.luminena.fi