Mökki Pyhällä – Katso huoneistomme

Mökki Pyhällä – se paras tapa majoittua Lapissa! Kaikista lomakodeistamme löytyy mm. sauna, varaava tunturikivitakka, kuivauskaappi, maisemaikkuna tunturin suuntaan, ovelliset makuutilat, TV ja dvd-kotiteatteri, pyykinpesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, jääkaappipakastin, astiasto ja ruoanlaittovälineet, 2 wc:tä, loivat portaat, terassi talon takana ja ulkovarasto.

Kutsumme mökkiämme usein ”huoneistohotelliksi” – sillä kyseessä on yksi isompi vuokramökki, jossa on 4 erillistä huoneistoa. Lue huoneistojen kuvaukset alta!

 1. Pyhäkoti Karhu (A)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Karhuun! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 2. Pyhäkoti Kuukkeli (B)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Kuukkeliin! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 3. Pyhäkoti Naali (C)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Naaliin! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 4. Pyhäkoti Poro (D)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Poroon! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

Miksi valita mökki eikä hotellia?

Vaikka hotellit ovat ihania, on vuokramökissä sitä Lapin aitoa tunnelmaa. Voit mennä ja tulla miten haluat, pääset halutessasi kokkaamaan ja saunassakaan ei ole muita häiritsemässä.
Mökki tarjoaa sinulle yksityisyyttä ja tunnelmaa, joita et hotellista vain yksinkertaisesti löydä. Meidän huoneistomme sijaitsevat luonnonkauniilla alueella aivan Pyhätunturin rinteiden kupeessa. Keskeinen sijainti on täydellinen niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekin.

Lisäksi mökin vuokraus Pyhältä on helppoa! Voit tällä hetkellä varata huoneistojamme esimerkiksi Booking.com:n, AirBnB:n ja Pyhäbookingin kautta sekä lähettämällä meille sähköpostia ja tiedustelemalla varaustilannettamme.

Miten saan avaimet?

Tällä hetkellä sovimme avainten noudosta erikseen jokaisen varauksen kohdalla. Venla toimittaa avaimet teille sovittuun aikaan sovittuun paikkaan Pyhän alueella (puhelinnumero +358 50 546 9476).

Saako mökkeihin ottaa mukaan lemmikkejä?

Riippuu lemmikistä. Vielä tällä hetkellä pyydämme teitä olemaan sähköpostilla meihin yhteydessä ja sopimaan lemmikeistä erikseen.

Kuuluuko vuokramökin hintaan myös siivous?

Kyllä kuuluu! Mökin hintaan kuuluu vaihtosiivous. Sinun tulee kuitenkin pestä astiat ja tyhjentää astianpesukone, laittaa huonekalut ja tavarat niiden omille paikoilleen, viedä roskat ja tuhkat pois sekä poistaa liinavaatteet sängyistä. Muut toimenpiteet hoidamme me.
Huomaathan kuitenkin, että loman aikana sinun tulee itse pitää huoneisto siistinä ja huolehtia siitä, että huoneiston käytöstä ei aiheudu vahinkoja.

Vuokraa mökki Pyhältä!

Tervetuloa nauttimaan Pyhätunturin ja Pyhä-Luoston kansallispuiston kauniista maisemista, mahtavista laskettelurinteistä ja hyvin hoidetuista hiihtoladuista. Tämän lähemmäs rinnettä et voi päästä. Varaa siis yksi asunnoista tai vaikka koko Pyhän mökkimme haluamallesi viikolle!

Puhelinnumero

+358 50 546 9476 / Venla Reitti

Osoite

Lampionkuru 7, 98530 Pelkosenniemi

Sähköposti

inf[email protected]