Vuokraa loma-asunto Pyhällä – Katso huoneistomme

Koti on pyhä paikka. Turvallinen, vaivaton ja toimiva soppi, jossa tavarat löytävät paikkansa ja elämä rullaa ilman sen suurempaa yrittämistä.

Juuri tällaista kotoisuutta ja helppoutta haluamme tarjota Pyhäkodin asiakkaille: kohtuuhintaista ja kodinomaista majoitusta Pyhätunturin kupeessa, aivan hiihtokeskuksen juurella, hyvin varustellussa ja skandinaavisen harmonisesti sisustetussa lomakodissa.

Pääset rinteeseen ja ladulle kirjaimellisesti suoraan Pyhäkodin ovelta. Lomakodin ikkunoista voit ihastella takkatulen loimussa kuvankaunista tunturimaisemaa ja tarkistaa päivän hiihtosään aamukahvia hörppiessäsi.

Pyhäkoti on ihanteellinen majoitus Pyhällä sekä Lapin-lomasta haaveileville perheille, pariskunnille että kaveriporukoille. Tarjolla on neljä kaksikerroksista lomahuoneistoa, kukin pinta-alaltaan 51 m².

Kaikista loma-asunnoistamme löytyy mm. sauna, varaava tunturikivitakka, kuivauskaappi, maisemaikkuna tunturin suuntaan, ovelliset makuutilat, TV ja dvd-kotiteatteri, pyykinpesukone, astianpesukone, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, jääkaappipakastin, astiasto ja ruoanlaittovälineet, 2 wc:tä, loivat portaat, terassi talon takana ja ulkovarasto.

Kivitakan lämmössä voit paistella vaikka makkaroita samalla kun nautit virkistävän oluen tai ihanan viinin mausta vaatteiden kuivuessa tehokkaassa kuivauskaapissa kuin itsestään. Huoletonta ja ihanaa lomailua!

Kutsumme asuntojamme usein ”huoneistohotelliksi” – sillä kyseessä on yksi isompi mökki, jossa on 4 erillistä huoneistoa. Lue huoneistojen kuvaukset alta!

 1. Pyhäkoti Karhu (A)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Karhuun! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 2. Pyhäkoti Kuukkeli (B)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Kuukkeliin! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 3. Pyhäkoti Naali (C)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Naaliin! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

 4. Pyhäkoti Poro (D)

  Pinta-ala: 51m2

  Tervetuloa Pyhäkoti Poroon! Pyhäkodin viihtyisiksi sisustetut huoneistot sijaitsevat rauhallisella alueella kaksikerroksisessa rivitalossa Pyhätunturin ydinkeskustassa. Huoneistot ovat täysin varustellut neljälle henkilölle,… Lue lisää

Sijainti

Meidän Pyhäkoti loma-asuntomme sijaitsevat luonnonkauniilla alueella aivan Pyhätunturin rinteiden kupeessa. Keskeinen sijainti on täydellinen niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kaveriporukoillekin.

Pyhäkodin sijainti Pyhän keskustassa on erinomainen, olet sitten lomailemassa lasten kanssa tai aikuisten kesken:

 • Pääset mäkeen ja rinteeseen suoraan ovelta, hissille vain 30 metriä
 • Perherinteet kivenheiton päässä pihasta
 • Hyvinvarusteltu K-market Pyhäntähti 550 metrin päässä, kävellen n. 6 minuuttia
 • Ravintola Huttuhippu 500 metrin päässä, kävellen n. 7 minuuttia
 • Kävelymatkan päässä useita muitakin ravintoloita
 • Kaikki Pyhätunturin runsaat palvelut huskysafareista hiihtokouluihin ja kylpylöiden hemmotteluhoitoihin ovat käytettävissäsi – autamme mielellämme
 • varusteiden varaamisessa ja ohjelman järjestämisessä!
 • Kesäaikaan Pyhä-Luoston kansallispuisto tarjoaa mahdollisuuksia patikointiin, marjastukseen, kalastukseen ja metsästykseen

Pyhäkoti on kotisi Lapissa. Laadukas majoitus Pyhätunturin kupeessa aivan rinteiden vieressä. Kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Tutustu lomakoteihimme ja varaa omasi!

 

Vuokraa loma-asunto Pyhältä!

Loma-asunto tarjoaa tunnelmaa ja rauhaa, jollaista et hotellista saa! Voit tulla ja mennä miten haluat, sinulla on runsaasti tilaa omille tavaroillesi ja tämän lähemmäs rinnettä et voi päästä. Varaa siis yksi asunnoista tai vaikka koko Pyhäkoti haluamallesi viikolle!

Puhelinnumero

+358 50 546 9476 / Venla Reitti

Osoite

Lampionkuru 7, 98530 Pelkosenniemi

Sähköposti

[email protected]